Problemen

Problemen

Vogelpoep en andere bijtende stoffen

Verwijder steeds vogelpoep, vlekken van insecten en boomsap zo snel als mogelijk, omdat deze zeer bijtend kunnen inwerken op uw lak. Gebruik veelvuldig schoon water om de vlekken schoon te weken en te verwijderen. Probeer niet te schrobben of weg te krassen. Moeilijk te verwijderen vlekken kunnen gemakkelijk worden verwijdert met auto3S C3 Smart Carnauba.

Swirls en krasjes

Het welbekende spinnenwebachtige patroon van minuscule krasjes wat na een tijdje ontstaat op elke laklaag is bijna volledig te danken aan de poets- of schrobactie tijdens het wassen. Des te harder u schrobt, of hoe vaker u uw auto wast, des te meer swirls en krasjes er zullen ontstaan in de lak. De 3S coatings op uw auto elimineren de behoefte om hard te moeten schrobben of poetsen. Door het simpele advies te volgen wat zich links op de pagina bevindt, kunt u voor altijd af zijn van de spinnenwebachtige patronen in uw lak. Indien u erachter komt dat u de strijd dreigt te gaan verliezen, kunnen ze alsnog gemakkelijk verwijdert worden. Vraag uw auto3S service professional om raad en welk auto3S product u het beste kunt gaan gebruiken.

In geval van moeilijkheden

Of enig ander probleem wat te maken heeft met het onderhoud van uw in en exterieur, check onze website waar u fantastisch advies zult vinden van onze professionals, of neem contact met ons op. We kunnen u vaak advies geven over de telefoon, echter wanneer dit niet mogelijk is maken we graag een afspraak om een betere kijk te krijgen op het probleem. De meeste kleine problemen kunnen vaak genoeg gemakkelijk verholpen worden, en ook zullen wij steeds ons best doen u te adviseren en ervoor te zorgen dat de problemen zich niet herhalen.