GTECHNIQ

X-clusive Car Care Interieur Verzorging

X-clusive Car Care maakt gebruik van GTECHNIQ C1 Paint Protection

Bij GTECHNIQ weten ze alles over het onderhouden en creeëren van mooie glanzende laklagen. We noemen dat de 3S wetenschap: Smart, Surface en Science!

Concreet betekent dit dat wij ons bezig houden met de wonderbaarlijk gestroomlijnde buitenkanten van auto's, jachten en vliegtuigen. We houden van de perfect gepolijste carrosserie van een auto en de elegante, tijdloze lijnen van een race jacht. Maar ook van de mooie architectuur van bruggen en wolkenkrabbers.

Alle voordelen van de buitenkant, beschouwen we eigenlijk als vanzelfsprekend. De aerodynamica, de bescherming tegen wind en kou, regen en warmte. Daarom is het logisch, dat we deze goed willen onderhouden. Eigenlijk willen we er ook niet al te veel werk aan hebben en moet het resultaat geweldig zijn voor langere duur. De producten die we daarvoor gebruiken mogen daarnaast zeker niet te belastend zijn voor ons milieu.

X-clusive Car Care Exterieur Verzorging

Kijk, en dat is wat we doen bij GTECHNIQ!

Wij denken daar elke dag over na en zijn continue op zoek naar oplossingen. Hoe creëren we een betere ondergrond en hoe maken we nieuwe materialen die beter hechten aan de laklaag? En hoe kunnen we de vele verschillende laklagen, die reeds in gebruik zijn over de hele wereld, verbeteren?

Ons doel is heel ambitieus, maar eigenlijk heel simpel. Creeër 's werelds meest prachtige, perfekt afgewerkte en meest intelligente laklagen. Laklagen die veel meer doen, dan er alleen goed uitzien.

Producten op basis van echte wetenschap, innovatieve materialen met een groot gebruiksgemak. Producten die ook op lange termijn een grote visuele impact hebben. Producten die niet alleen beschermen tegen de elementen, maar ook tegen de tand des tijds en het dagelijkse gebruik.

X-clusice Car Care Lakverzegeling

Maar hoe doen we dat?

We noemen dat GTECHNIQ 3S. Het is de toepassing van het baanbrekende Smart, Surface, Science die ons in staat stelt om producten te ontwikkelen voor 's werelds beste laklaag bescherming.

Onze inspiratie is de technologie achter de fabricage van grote parabolische spiegels. Zonder deze spiegels zouden de grootste telescopen van de wereld geen scherp beeld kunnen geven. Onze nanoscopische diepglanzende laklaag coatings geven een uitstekend resultaat voor de lange termijn met minimale inspanning.

Onze producten hebben niet alleen testen in laboratoria en extreme omstandigheden overleefd, maar hebben ook de concurrenten laten zien dat we een duidelijke voorsprong hebben qua prestaties. Door gebruik te maken van Nano-composieten en het tot het uiterste testen van onze 3S producten kunnen we u de garantie geven dat onze poetsmiddelen, reinigingsmiddelen en coatings diepe glans geven, harder werken, slimmer zijn en veel gemakkelijker te gebruiken en te onderhouden dan welk ander product dat u wellicht heeft geprobeerd.

Wij hopen dat u onze producten gaat proberen en waarderen! Mocht u vragen hebben over Gtechniq? info@gtechniq.nl

X-clusive Car Care