Speciaal

X-clusive Car Care Interieur Verzorging

Specialistische Diensten & Calamiteiten

Vliegroest

De kleine ijzerdeeltjes die vast zitten op uw lak, of de roestpuntjes die zijn ontstaan op de lak, komen vaak door het parkeren van uw voertuig vlak bij bijvoorbeeld het spoor. Door een speciale klei-techniek zijn wij in staat deze oneffenheden te verwijderen. Prijs op aanvraag.

Krassen in de lak

Bij diepe krassen in uw lakwerk bieden wij u een alternatief. Zonder dat de lak opnieuw gespoten moet worden maken wij de kras voor 98% onzichtbaar. Afhankelijk van de diepte van de kras wordt deze opgevuld met de originele lak en meerdere malen uitgehard en gepolijst. Het resultaat is verbluffend.

Geurbehandeling

Door middel van een ozon behandeling kunnen hinderlijke luchtjes als bijvoorbeeld die van rook, honden of katten enz. geneutraliseerd worden.

Graffiti verwijdering

Met een speciale reinigingstechniek kunnen wij dat hinderlijke resultaat van vandalisme herstellen.

Autodak na lakverzegeling door X-clusive Car Care

Wegenverf of andere verfpuntjes in de lak

Door spuit-of schilderwerk in de buurt van uw auto wordt deze verontreinigd met verf. Met een speciale klei techniek verwijderen wij de verf en is uw auto weer als nieuw.

Brand en roetschade

In samenwerking met verschillende verzekeringsmaatschappijen herstellen wij de schade die in of aan uw auto is ontstaan door brand of roet.

U kunt gerust contact met ons opnemen door te mailen of te bellen. Bijvoorbeeld voor een prijsopgave of om een afspraak te maken voor een behandeling.

X-clusive Car Care