Polijsten

X-clusive Car Care Exterieur Verzorging

Polijsten & Waxen

Eerst wordt de auto gewassen als omschreven bij wassen. Na het wassen behandelen we de lak met speciaal voor de lak ontwikkelde klei. Hierdoor wordt de lak ontdaan van alle oppervlakkige vervuiling. Hierna inspecteren we de lak en beoordelen we de hoeveelheid, aantal en diepte van krasjes die zich in de lak bevinden, en stemmen daar ons behandel patroon op af. Een polijst beurt bestaat normaal uit minimaal 2 polijst gangen. Dit wil zeggen dat eerst de lak met GTECHNIQ P1 wordt gepolijst, meestal met een wollen schijf. Deze schijf zorgt er voor dat diepere krasjes worden afgerond en zo niet meer opvallen. Echter kan het zo zijn dat deze behandeling zelf weer fijnere krasjes maakt, en daarom kun je nooit volstaan met een polijst gang. Na een controle ronde met een dag licht lamp waar alle fijne krasjes, swirls en hologrammen zichtbaar worden kiezen we voor de 2e polijst gang. Hierbij maken we weer gebruik van P1 maar nu met een zachtere schijf, waardoor we de fijnere krasjes en swirls elimineren. Mocht het resultaat na deze behandeling nog niet helemaal optimaal zijn, dan volgt polijst gang 3 met of p1 en een excentrische polijstmachine, of een polijstgang met P2 een zeer fijn polijst middel.

X-clusive Car Care Exterieur Verzorging

Als het eindresultaat na ontvetten en de controle met de daglicht lamp oke is bevonden word deze ingesmeerd met C3 carnauba wax voor een optimaal spiegelend eindresultaat.

Het polijsten en waxen kost €295,00*

Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

*deze prijs is gebaseerd op een controle van het voertuig vooraf. Niet inbegrepen in deze prijs is het polijsten van zwaar tot ernstig bekraste en of verweerde lakken, hiervoor berekenen we extra kosten op basis van uurtarief.

GTECHNIQ P1