Lederbehandeling

X-clusive Car Care Interieur Verzorging

Leer reinigen en conserveren

Het reinigen van het leer gebeurt met een milde universele reiniger die het leer en zijn kleur niet aantast. Bij sterker vervuilde leren bekleding gebruiken we de universele reiniger in combinatie met een speciaal sponsje dat dieper in de poriën van het leer komt om zo opgehoopt vuil te verwijderen. Aansluitend coaten we het leer met GTECHNIQ L1, dit product penetreert diep in het leer en bouwt vandaar uit een bescherming op. Het beschermt het leer tegen het afgeven van kleding , is waterafstotend en heeft een UV protectie.

Deze behandeling kost slechts € 100,00

GTECHNIQ L1 Leather Guard

X-clusive Car Care stofzuigen van het interieur

Shamponeren Bekleding

Vlekken in de bekleding van stoelen of deur bekleding zijn soms een doorn in het oog. Deze vlekken kunnen ontstaan door het knoeien van drinken, eten of door het nat worden van de bekleding door bijvoorbeeld regen. Met een natte doek en reinigingsmiddel reinigen van de stof of bekleding geeft soms nog grotere vlekken. De oplossing is het compleet shamponeren van de stoelen of bekleding. We stofzuigen eerst de bekleding waarna we deze nat maken om zo een egale verdeling te krijgen als we het reinigings product op de bekleding aanbrengen. Aansluitend borstelen we de bekleding en zuigen en spoelen we de bekleding met een speciaal shamponeer apparaat. Hier door krijgen we een goede diepte reiniging. We kunnen ook hemels en vloerbekking reinigen. U dient rekening te houden met een droogtijd van 24 uur.

€100,00 reiniging van bekleding en stoelen
€50,00 reinigen hemel
€75,00 reiniging cabriodak

X-clusive Car Care Lederbehandeling en coating

Bekleding coating met GTECHNIQ L1

Na de coating van de bekleding rolt gemorste vloeistof simpelweg van het behandelde oppervlak. Daardoor kan de gemorste vloeistof makkelijk met een vochtige doek worden afgenomen, zonder dat deze vlekken achterlaat. GTECHNIQ L1 coat de individuele vezel van de stof waardoor de bekleding zijn normale gevoel behoud. L1 coat kan op alle soorten bekleding worden gebruikt en daarnaast is het ook geschikt voor cabriodaken.

Stoelbehandeling: €125,00 &
Cabrio-daken: €150,00