Paint Protection

X-clusive Car Care Exterieur Verzorging

GTECHNIQ Paint Protection

Een mooie, glanzende, goed verzorgde auto zegt veel over zijn bestuurder. Wellicht bent u ook zo iemand met een passie voor perfectie, als het uw auto aangaat. Wij, bij x-clusive car care begrijpen dat als geen ander! Misschien heeft u helemaal geen tijd om uw auto eens lekker te vertroetelen, met de hand te wassen, te polijsten en te waxen. Nou, dan is er eindelijk goed nieuws.

Na baanbrekend wetenschappelijk onderzoek, waarover u meer kunt lezen op deze website, www.gtechniq.nl, is er nu een nieuwe coating van GTECHNIQ, die al deze handelingen een stuk eenvoudiger maakt. De coating C1 maakt gebruik van de nieuwste nanotechnologie, en voorziet uw auto van een harde ondoordringbare laag (composietmaterialen op nanoschaal) die de laklaag, en de daaronder gelegen delen beschermt.

De moderne laklagen zijn vaak nog minder dik dan een mensenhaar, dus u begrijpt dat deze heel kwetsbaar zijn. Deze coating maakt uw auto vuil en waterafstotend en geeft een diepe hoogglans afwerking die gegarandeerd jaren in tact blijft. Uw auto wordt op een zeer specifieke manier met een speciaal polijstmiddel secuur gepolijst, alvorens de coating wordt aangebracht. Dit vereist vakmanschap.

Autodak na Paint Protection door X-clusive Car Care met GTECHNIQ C1

3S Smart Surface Science

Ook de kleine krasjes en swirls worden door deze behandeling onzichtbaar. Uw auto is als nieuw, beschermd tegen de elementen, dagelijks gebruik en de tand des tijds. En nog beter...het kost geen moeite dit zo te houden.

U kunt gerust contact met ons opnemen door te mailen of te bellen. Bijvoorbeeld voor een prijsopgave of om een afspraak te maken voor een behandeling.

De kosten voor een lakverzegeling zijn afhankelijk van de grootte van de auto en de staat van de lak. Ook bent u ten alle tijde welkom om uw auto aan ons te laten zien zodat wij u kunnen vertellen wat we voor uw auto kunnen betekenen.

X-clusive Car Care

GTECHNIQ C1