Blog

Het jaar 2010 is bijna ten einde…

Posted by:

2010 was FANTASTISCH!!
We mogen terugkijken op een zeer vruchtbaar jaar, waarin we zijn uitgegroeid tot een toonaangevende onderneming in de car care branche. We zagen veel tevreden klanten, bedrijven, particulieren, verzekeraars, iedereen wist ons te vinden. We hebben ons team dan ook mogen uitbreiden met maar liefst 3 fantastische fulltime autoreconditioneringsspecialisten, die elk op hoog niveau werk afleveren en waarop wij dan ook uitermate trots zijn! We groeiden op locatie uit onze jas, en zijn dan ook verhuisd naar de andere kant van het pand, waardoor we nu op de Limburglaan goed zichtbaar zijn. Ook deze stap droeg bij aan een grote inloop van klanten. Ook als partner van G|TECHNIQ zijn we gegroeid. De complete nederlandse website werd gelanceerd, inclusief webshop. Het kostte dan ook erg veel tijd, omdat we ondertussen bezig waren met de ontwikkeling van de nieuwste 3S producten en het vertroetelen van het “glanzende speelgoed” van onze klanten. Als u al kans zag om even door de G|TECHNIQ site te browsen, dan zult u gezien hebben dat we ook nog niet helemaal klaar zijn…
Nouja, het goede nieuws is dat we druk bezig zijn om alle nieuwe informatie, die nog in het vat zit, toe te voegen en we hopen dan ook dat u in de komende weken een heleboel zaken hier zult vinden waar u erg enthousiast van wordt!
Voor nu willen wij een ieder, die zijn of haar “pride and joy” aan ons heeft toevertrouwd, bedanken voor het vertrouwen dat zij in ons hebben. Wij zijn ervan overtuigd dat 2011 voor ons en onze klanten, nog veel meer moois in petto heeft.
Wij hopen u snel te ontmoeten om al uw vragen te beantwoorden en vooral ook, om uw auto, boot, camper of caravan eens lekker door ons te laten vertroetelen.

Warme groet, Jeroen en Chrisje Gulickx

Comments are closed.