Blog

Nieuwe website online

Posted by:

Nog heel even en dan is het zo ver, de website van X-Clusive Car Care is helemaal gereed. Na ruim 10 jaar hebben we onze horizon flink verbreed en dat willen we laten zien. De technieken met betrekking tot het onderhoud van auto’s en jachten zijn in de loop van de jaren sterk verbeterd, behandelingen zijn door de nieuwste know-how veel duurzamer geworden.
Daarom zijn we blij, officieel partner te zijn geworden van GTECHIQ. Dit bedrijf timmert stevig aan de weg, over de gehele wereld van Dubai tot Honkong, Engeland en Australie, kunt u de producten en dealers vinden. In Nederland en België, kunt u bij ons terecht. Over een paar weken is de compleet nieuwe site van GTECHNIQ.nl online. U kunt rustig winkelen, op zoek gaan naar de nieuwste snufjes met betrekking tot total car care, en deze rechtstreeks bij ons bestellen. Natuurlijk bent u meer dan welkom in ons bedrijf voor een kop koffie en een goed geprek over wat wij voor U en uw auto, camper, oldtimer, boot of caravan kunnen betekenen. Welkom!

Warme groet, het team van X-clusive Car Care

Comments are closed.